Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Made Žeravica peta u Olimpijskom triatlonu na drugomu Dubrovnik Triathlonu (FOTO)

Župska triatlonka Made Žeravica nastupila je jučer na drugom izdanju Dubrovnik Triathlona koji je okupio natjecatelje iz Slovenije, Njemačke, Francuske, SAD-a, Mađarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Kanade, Austrije, Nizozemske, Južnoafričke Republike, Velike Britanije i Hrvatske.

Made je nastupila u Olimpijskom triatlonu, najzahtjevnijoj od tri discipline jučerašnjeg programa, te u ženskoj konkurenciji među 19 natjecateljica zauzela peto mjesto. U svojoj kategoriji U-40 Made Žeravica je bila druga.

Natjecatelji u Olimpijskom triatlonu imali su zadatak prvo isplivati 1500 metara u moru od Luke Gruž do Mosta dr. Franja Tuđmana, zatim odvoziti 40 kilometara biciklom na dionici od Gruža preko Sustjepana kroz Rijeku dubrovačku do ACI marine u Komolcu, te na kraju istrčati 10 kilometara cestom od Luke Gruž do Batale.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn