Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U spomen tragično preminulu mladu sportašicu - 5. listopada, 1. Memorijal Matea Knego

U spomen na tragično preminulu župsku sportašicu Mateu Knego Judo klub Župa dubrovačka i župska Zajednica sportova pod pokroviteljstvom Općine Župa dubrovačka  5. listopada organiziraju 1. Memorijal Matea Knego, judo turnir za uzrast od 10, 12, 14 i 16 godina koji će se održati u školskoj sportskoj dvorani na Mljekari.

Na ovom međunarodnom turniru očekuje se nastup više od 200 mladih natjecatelja iz nekoliko država.

Matea Knego  je rođena 1. travnja 1999., a tragično je preminula 4. travnja 2015. Judom se počela baviti 2006. godine u dobi od 7 godina kad je bila članica Judo kluba Dubrovnik 1966, a od 2010. do smrti je bila članica župskog judo kluba.

Ostvarila je prestižne rezultate na domaćim i međunarodnim judo natjecanjima, Prvenstvu Hrvatske za kadete na kojem je dva puta osvojila drugo mjesto. Na mnogobrojnim natjecanjima na kojima je sudjelovala redovito je osvajala medalje, njih 80, od kojih 50 zlatnih.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn