Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Slavlje u Ilirskoj Bistrici - Župa dubrovačka preuzela vodstvo u Državnom prvenstvu na brdu

Dvije utrke prije kraja Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama AK Župa dubrovačka je "preskočila" Dubrovnik Racinga u vodi u poretku klubova s deset bodova prednosti. Rezultat je to odličnih vožnji župskih vozača na ovog vikenda voženom  25. izdanju Nagrade GHD Petrol Ilirska Bistrica u Sloveniji. Tri prva mjesta; Marijo Barović (Rover MG) u klasi A6, Mario Jurišić (Audi A4 STW) u klasi E1-16 i Denis Nišević (Renault Megane) u klasi E1-17 donijeli su Auto klubu Župa dubrovačka pobjedu u Sloveniji s 10,5 bodova prednosti ispred Dubrovnik Racinga kojim su se bodovala dva prva i jedno drugo mjesto. Za župski klub u su u Ilirskoj Bistrici vozili i Ana Krešić (vW Polo) koja je bila treća u klasi A6, te Ivan Petrušić (Peugeot 106) i Ivan Jaranović (VW Golf II) koji nisu završili utrku.

Klupskom uspjehu se pridružio i Antonio Hernaut (Opel Corsa) koji je proslavio prvo mjesto u ukupnom poretku za Brdsko prvenstvo Hrvatske u disciplini povijesnih automobila.

Iduća utrka se vozi u Buzetu za 15 dana, a posljednja na domaćoj stazi Komolac - Brgat 6. listopada. Očekuje nas zanimljiva i napeta završnica sezone u kojoj Auto klub Župa dubrovačka ima veliku priliku prekinuti dominaciju Dubrovnik Racinga, koji je zadnje četiri sezone osvajao naslov klupskog prvaka na brdu.

foto: arhiva portala


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn