Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Auto klubu Župa dubrovačka dva druga mjesta na utrkama na kružnim stazama na Grobniku

Prošlog vikenda na Grobniku su vožene dvije utrke za prvenstvo Hrvatske na kružnim stazama u kojima je Auto klubu Župa dubrovačka došao do nova dva druga mjesta u poretku klubova.

U prvoj utrci u voženoj u subotu, 27. srpnja do prvog mjesta u svojoj klasi 5 je stigao Stipe Medic (Peugeot 106). Druga mjesta su osvojili Ivan Petrušić (Peugeot 106) u klasi 1, Antonio Hernaut (Opel Corsa) u klasi 6, te Ante Kriste (VW Polo) u klasi 2. Marijo Barović (Suzuki Swift) je uz velike probleme s vozilom bio šesti u klasi 3.

U nedjelju 28. srpnja u drugoj utrci župski klub je imao dva prva mjesta Stipe Medic (Peugeot 106) klasa 5 i Ivan Petrušić (Peugeot 106) klasa 1. Do drugih mjesta su odvozili Marijo Barović (Suzuki Swift) klasa 3 i Antonio Hernaut (Opel Corsa) u klasi 6, dok je treći u klasi 2 bio Ante Kriste (VW Polo).

Klupska pobjeda je oba dva dana pripala vozačima Dubrovnik Racinga , a na pobjedničkom postolju iza Župe dubrovačke je bio i treći županijski klub Ragusa Racing.

- Bila su to dva totalno različita dana na Grobniku, u subotu nesnosna vrućina, a u nedjelju kišni potop. Uz prvenstvo Hrvatske su se vozila prvenstva BiH i Slovenije, razni kupovi .. bilo je preko 120 automobila i više od deset formula.  Treba istaknuti kako je Ivan Petrušić drugi dan po kiši uz klasu, pobjedu odnio u cijeloj  grupi, te pohvaliti sve vozače i njihove automobile jer je ovo preveliki napor da sve bude spremno i automobil i vozač, također i cijeli tim koji pomaže.

U subotu sam imao problema s automobilom, a i u nedjelju sam krenuo sa zadnje pozicije jer se nisam kvalificirao na treningu, međutim negdje na polovici trke sam obišao sve i došao do vodećeg, ali auto je ponovo počeo praviti probleme pa sam završio drugi - rekao je Marijo Barović, najuspješniji vozač i predsjednik AK Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn