Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Auto klubu Župa dubrovačka dva druga mjesta na utrkama na kružnim stazama na Grobniku

Prošlog vikenda na Grobniku su vožene dvije utrke za prvenstvo Hrvatske na kružnim stazama u kojima je Auto klubu Župa dubrovačka došao do nova dva druga mjesta u poretku klubova.

U prvoj utrci u voženoj u subotu, 27. srpnja do prvog mjesta u svojoj klasi 5 je stigao Stipe Medic (Peugeot 106). Druga mjesta su osvojili Ivan Petrušić (Peugeot 106) u klasi 1, Antonio Hernaut (Opel Corsa) u klasi 6, te Ante Kriste (VW Polo) u klasi 2. Marijo Barović (Suzuki Swift) je uz velike probleme s vozilom bio šesti u klasi 3.

U nedjelju 28. srpnja u drugoj utrci župski klub je imao dva prva mjesta Stipe Medic (Peugeot 106) klasa 5 i Ivan Petrušić (Peugeot 106) klasa 1. Do drugih mjesta su odvozili Marijo Barović (Suzuki Swift) klasa 3 i Antonio Hernaut (Opel Corsa) u klasi 6, dok je treći u klasi 2 bio Ante Kriste (VW Polo).

Klupska pobjeda je oba dva dana pripala vozačima Dubrovnik Racinga , a na pobjedničkom postolju iza Župe dubrovačke je bio i treći županijski klub Ragusa Racing.

- Bila su to dva totalno različita dana na Grobniku, u subotu nesnosna vrućina, a u nedjelju kišni potop. Uz prvenstvo Hrvatske su se vozila prvenstva BiH i Slovenije, razni kupovi .. bilo je preko 120 automobila i više od deset formula.  Treba istaknuti kako je Ivan Petrušić drugi dan po kiši uz klasu, pobjedu odnio u cijeloj  grupi, te pohvaliti sve vozače i njihove automobile jer je ovo preveliki napor da sve bude spremno i automobil i vozač, također i cijeli tim koji pomaže.

U subotu sam imao problema s automobilom, a i u nedjelju sam krenuo sa zadnje pozicije jer se nisam kvalificirao na treningu, međutim negdje na polovici trke sam obišao sve i došao do vodećeg, ali auto je ponovo počeo praviti probleme pa sam završio drugi - rekao je Marijo Barović, najuspješniji vozač i predsjednik AK Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn