Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski lovci prvaci Županije u lovnom streljaštvu disciplinama lovački trap i parkur

Ivica Miloslavić - Ićo, Đuro Šabadin, Nikša Miloslavić - Ćuće i Alen Franić strijelci Lovačkog društva Župa dubrovačka nakon završenih tri kola Županijskog prvenstva osvojili su prvo mjesto u lovnom streljaštvu ukupnog poretka u disciplinama lovački trap i parkur.

U pojedinačnoj konkurenciji Nikša Miloslavić - Ćuće je osvojio drugo mjesto, a Alen Franić četvrto, čime su stekli pravo sudjelovanja na Državnom prvenstvu kao predstavnici Lovačkog saveza županije.

Ivica Miloslavić, Alen Franić i Nikša Miloslavić su sudjelovali na turniru u Solinu u lovnom streljaštvu i zauzeli ekipni drugo mjesto. Na turniru su sudjelovali strijelci od Konavala do Zadra.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn