Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Natjecanje lovaca Lovačkog društva Župa dubrovačka u gađanju letećih meta (FOTOGALERIJA)

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine lovci Lovačkog društva Župa dubrovačka i ove su godine organizirali natjecanje u gađanju letećih meta na klupskom streljani iznad kamenoloma na Gornjem Brgatu. Nakon finalne serije najbolji je bio Ivica Šabadin s ukupno 38 pogođenih meta, slijedi ga Nikša Miloslavić s 37, a na trećem mjestu su s istim brojem pogodaka 32 bili Ivica Miloslavić i Nikša Kristović, pa ta dva lovca gađali dodatnu seriju u kojoj je bolji bio Ivica Miloslavić.

Nagrade najboljima je uručio predsjednik Lovačkog društva Lovorko Klešković, a dio atmosfere sa streljane iznad kamenoloma donosimo u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn