Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Rekreativna Biciklijada u organizaciji Savjeta mladih Općine odgođena za nedjelju 9. lipnja

Peta Rekreativna Biciklijada koja se u sklopu programa dana Općine trebala održati u nedjelju, 2. lipnja, zbog mogućeg lošeg vremena se odgađa za tjedan dana te će se održati u nedjelju, 9. lipnja s početkom u 17:30 sati.

Na već tradicionalnom događanju u organizaciji Savjeta mladih Općine Župa dubrovačka vožnja biciklima će se odvijati rutom: Ambulanta, iza Kantula, Mandaljena, Zagruda, Radovina, Sabovina, Lazine, Brnjine, Rijeka, Zakula do kružnog toka na Servisnoj zoni, te povratak do zgrade općine.

U sklopu obilježavanja programa Dana Općine, Općina Župa dubrovačka i Savjet mladih Općine Župa dubrovačka pozivaju vas na tradicionalnu 5. REKREATIVNU HUMANITARNU BICIKLIJADU koja će se održati u nedjelju, 9. lipnja s početkom u 17:30 sati.

Sudjelovanjem na biciklijadi i kupnjom majice u iznosu po želji sudionika pomaže se obiteljima Župe dubrovačke kojima je pomoć zaista potrebna. Svi sudionici uz majicu na poklon će dobiti bocu vode 0,5 l. U znak zahvale, Općina poziva sve sudionike na tratamenat ispred zgrade općine gdje će se i završiti utrka.

- Pridružite se ovom sportsko - rekreativnom događaju, provedite dan u prirodi pomažući drugima - poručuju iz Savjeta mladih Općine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn