Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

17. Nagrada Ragusa Racinga - Marijo Barović i ove godine najbolji na autoslalomu u Banićima

Prvi autoslalom sezone vožen na stazi u Poslovnoj zoni Banići donio je novo slavlje Marija Barovića. Barović je s prednošću od 3,331 sekunde u ukupnom poretku slavio ispred Nenada Damarija iz AK Pula-Rovinj. Za AK Župa dubrovačka u Banićima su vozili i Antonio Hernaut 7. ukupno i treći u klasi 5, Ana Krešić četvrta u klasi 4., te Antonio Kešerec peti u istoj klasi.

Na 17. Nagradi Ragusa Racinga danas je na rasporedu Kronometar koji će voziti; Niko Pijević kl. 4 - (Peugeot 106), Ana Krešić kl.4 (Peugeot 106), Deni Kmetović kl.6 (Zastava 750), Antonio Hernaut kl.5 (Opel Corsa), Ante Kriste kl.5 (Opel Corsa) i Antonio Kešerec kl. 4 - (VW Polo), te Karting u kojem će nastupiti Ante Krešić kl. 1, Luka Urošević kl. 3 i Ivan Petrušić kl. 4.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn