Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Čak deset vozača AK Župa dubrovačka vozi ovog vikenda na Nagradi Ragusa Racinga u Banićima

Na stazi Poslovne zone u Banićima kod Slanog održati će se natjecanja iz Kalendara Prvenstva Hrvatske u autosportovima disciplina autoslalom A-09 kao prvo u sezoni 2019. i disciplini A-11 kronometar vožnje. Na 17. Nagradi Ragusa Racinga vozit će čak deset vozača AK Župa dubrovačka.

Prvi dan kada je na programu autoslalom  očekuje se nastup 43 najbolja vozača  dok se u nedjeljnom programu kronometar vožnji za Prvenstvo Hrvatske očekuje nastup 55 vozača. Ovo će biti treće natjecanje u ovoj sezoni u disciplini A 11 kronometar.  Uz to kroz nedjeljni program voziti će se i karting Prvenstvo regije jug gdje očekujemo oko dvadesetak mladih kartingaša iz Dalmatinskih županija.  

Župski klub će u subotu u disciplini Autoslalom predstavljati; Marijo Barović kl.6 - (Zastava 750), Antonio Kešerec kl.4, Niko Pijević kl.4, Ana Krešić kl.4 i Antonio Hernaut kl.5.

U nedjelju Kronometar će voziti; Niko Pijević kl. 4 - (Peugeot 106), Ana Krešić kl.4 (Peugeot 106), Deni Kmetović kl.6 (Zastava 750), Antonio Hernaut kl.5 (Opel Corsa), Ante Kriste kl.5 (Opel Corsa) i Antonio Kešerec kl. 4 - (VW Polo), a Karting će voziti Ante Krešić kl. 1, Luka Urošević kl. 3 i Ivan Petrušić kl. 4.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn