Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Zadru počela automobilistička sezona - Barović slavo na Kronometru, Petrušić najbolji u kartingu

Prvom nagradom grada Zadra koja se bodovala za regionalno prvenstvo Dalmacije (Regija Jug) počela je ovogodišnja automobilistička sezona za vozače AK Župa dubrovačka. Najbolji župski vozač Marijo Barović sa svojim narančastim Fićom u sezonu je krenuo uvjerljivom pobjedom u disciplini Kronometar ostavivši pratitelje nakon tri vožnje na više od osam sekundi zaostatka.

Uz Marija u Zadru s u nastupili i župski kartingaši, te klubu donijeli pobjedu i u toj disciplini. Pobjednik Karting Kronometar vožnje je Ivan Petrušić s tri sekunde prednosti ispred konkurencije. Najveći pljesak publike je zaslužio maleni Ante Krešić, sedmogodišnji vozač župskog kluba, ali nažalost na kraju nije bio u plasmanu zbog izlijetanja u drugoj vožnji. U Zadru je nastupio i  Maroje Jakobušić koji je bio treći u svojoj klasi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn