Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Judo klub Župa dubrovačka u Mokošici osvojio šest medalja, Damjan Vlašić zlatni

Među više od 280 natjecatelja koji su se u tri uzrasta jučer natjecali na Kupu Mokošice, nastupilo je i 14 natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka.

Najmlađi župski judaši su osvojili šest medalja, a najsjajniju zlatnu je osvojio Damjan Vlašić (U 10 -38 kg). Srebrenim medaljama su se okitili Ema Ljumović (U 14 -57 kg), Paula Palameta (U 12 -52 kg), Luka Plećaš (U 12 +55 kg) i Marko Vukorep (U 10 -34 kg), dok je brončanu osvojila Deša Knego (U 10 -28 kg).

Na Kupu Mokošice su nastupili i Mate Lonac, Petar Lučić, Tomo Kristović, Marko Bračić Marko i Ivano Ljubimir koji su zaustavljeni u borbi za brončanu medalju, te Petar Pečarević, Karlo Ćumo i Antonio Kisić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn