Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Za kraj sezone još jedna pobjeda - Barović najbolji na stazi Mirinovo (FOTO)

Na stazi Mirinovo između Stare Mokošice i Lozice danas je nakon šest godina ponovo vožen autoslalom  16. Nagrada "Ragusa Racinga". Po kišnim uvjetima i mokroj stazi najbolji je bio novi državni prvak u ovoj disciplini, župljanin Mario Barović. Predsjednik i najuspješniji vozač Auto kluba Župa dubrovačka je naslov Prvaka Hrvatske osigurao prije mjesec dana na autoslalomu u Banićima, te je današnja vožnja samo potvrda njegove ovogodišnje vladavine u ovoj disciplini.

Uz Marija, Mirinovo su vozila još četiri vozača AK Župa dubrovačka. Antonio Hernaut je završio kao peti ukupno i drugi u klasi 5., Deni Kmetović 15. ukupno i četvrti u klasi 7., Stijepo Petrušić treći u klasi 6., te Ivan Petrušić peti u klasi 7.


FOTOGALERIJA 38 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/ostali_sport/slalom_mirnovo18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn