Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uspješan nastup župskih atletičarki na Međunarodnom atletskom mitingu u Čitluku

Mlade župske atletičarke članice Atletskog kluba Dubrovnik u subotu, 15. rujna su nastupile na Međunarodnom atletskom mitingu Memorijal “Bože Gagro” u organizaciji Atletskog kluba Brotnjo na Gradskom stadionu Bare u Čitluku.  S mitinga, koji je tradicionalno okupio više od 650 atletičara i atletičarki iz 25 atletskih klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine,  atletičari i atletičarke Atletskog kluba Dubrovnik doma su se vratili s pet medalja.

Utrke na 100, 300 i 600 metara kao kugla i vortex bile su dobitne discipline za dubrovačke atletičare i atletičarke.

U kategoriji mlađih juniorki nastupile su Ana Plećaš i Anđela Gabriela Curić, a odličan nastup zaokružile su medaljama. Plećaš je u utrci na 100 metara osvojila zlatnu medalju dok je Curić u bacanju kugle (3 kg) osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji kadeta najuspješniji dubrovački atletičar bio je Patrik Kralj koji je nastupio u utrci na 600 metara i osvojio brončanu medalju te postavio novi osobni rekord.

Uspješan je bio i Lovro Puljizević koji je u kategoriji mlađih kadeta u bacanju vortexa u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto i osvojio brončanu medalju.

Od limačica najuspješnija dubrovačka atletičarka bila je Nika Tomšić i to u utrci na 300 metara osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju čime je postavila i novi osobni rezultat.

Trenerica Daria Ljubojević Kabić istaknula je kako je zadovoljna postignutim rezultatima ističući kako nema odmora jer natjecateljska sezona  još uvijek traje pa se tako već 22. rujna putuje u Rijeku na finale Kupa Hrvatske.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn