Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

AK Župa dubrovačka drugi u poretku klubova na međunarodnoj brdskoj utrci u Cazinu (FOTO)

Vozači Auto kluba Župa dubrovačka prošlog su vikenda nastupili na međunarodnoj brdskoj utrci u Cazinu - BiH voženoj na stazi dugoj 3870 metara čiji je prosječan nagib od 5 posto. Župski klub je na ovoj utrci koja se bodovala za prvenstvo Hrvatske nastupio s pet vozača i zauzeo drugo mjesto u poretku klubova iza Dubrovnik Racinga, a ispred Opatija Motorsporta.

- Pojedinačno smo imali tri prva mjesta, Deni Kmetović u klasi 14, ja u klasi 11. te Denis Nišević u klasi 17, jedno drugo mjesto Ivan Petrušić u klasi 14 Ivan Petrušić, a Ivan Jaranović je bio treći u klasi 15. Moramo napomenuti da je Denis  Nišević bio četvrti u ukupnom poretku utrke - rekao je predsjednik kluba Mario Barović.

Nakon ove trke Auto kluba Župa dubrovačka je uvjerljivo druga u poretku za klupskog prvaka države, a za prvim Dubrovnik Racingom zaostaje 32 boda. Do kraja brdskog prvenstva su ostale tri utrke. Prvi vikend mjeseca rujna se vozi u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji, a paralelno s tom utrkom se vozi i kronometar, te slalom na karting stazi u Španskom, tako da će se župski vozači morati se dobro rastegnuti da bi stigli sve odvoziti.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn