Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski vrtić odličan na Olimpijadi u Blatu; Cure zlatne u štafeti, nogometaši brončani

Mali sportaši Dječjeg vrtića Župa dubrovačka jutros su otputovali u Blato na Korčulu gdje se održao 17. Olimpijski festival dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije na kojem se više od 350 mališana natjecalo se u atletskim disciplinama; trčanje na 50 m, štafeta 4x25 m, bacanje loptice i skok u dalj, te u nogometu.

U atletskim natjecanjima župski mališani su osvojili četiri medalje. Štafeta djevojčica 4x25 metara u sastavu Hanna Atić, Mara Klaić, Iva Konjevod i Kaja Petra Kovačević je odnijela pobjedu i osvojila zlatnu medalju. Srebrene medalje su osvojili Ivica Barović - drugi na 50 metara i Anamarija Rehak - druga u Skoku u dalj. Štafeta dječaka 4x25 metara u sastavu Rafael Garbin, Luka Radić, Jakov Brkić i Ivan Boroje se u Župu vraća s brončanom medaljom.

Nogometaši pod vodstvom trenera Velimira Kajbe su odlično počeli i nakon dvije pobjede u skupini ušli u polufinale protiv Ploča u kojem su bili bolji, ali nisu imali sportske sreće i nakon nekoliko pogođenih stativa primili gol koji ih je odveo u borbu za treće mjesto,  gdje su slavili protiv Opuzena i osvojili brončanu medalju.  Za nogometnu ekipu DV Župa dubrovačka su igrali; Matej Marić, Miho Mišić, Ivan Prkačin, Luka Jakobušić, Antun Šabadin, Petar Trupina, Ivano Zec, Antonio Šipić, Jakov Bender i Luka Vlašić.

U ukupnom poretku 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije Dječji vrtić Župa dubrovačka je osvojio drugo mjesto, sa samo bodom manje od pobjednika Metkovića. Iduće godine domaćin 18.  Olimpijade će biti Ston.


FOTOGALERIJA 29 slika

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn