Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Brdska utrka u Kotoru - AK Župa dubrovačka drugi u poretku za prvenstvo Hrvatske

Prošlog se vikenda na stazi na poznatoj brdskoj stazi Kotor-Trojica u susjednoj Crnoj Gori vozila Međunarodna brdska utrka Kotor 2018. koja se boduje kao treća utrka ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama. AK Župa dubrovačka je u Kotor išao u punom sastavu - nastupili su sa šest vozača, ali je Mario Jurišić (Audi A4 STW 2.0) morao odustati zbog kvara na mjenjaču, što je bitno umanjilo izglede za ponavljanje rezultata iz Skradina gdje je župski klub slavio ekipnu pobjedu.

Župski vozači su ostvarili tri pobjede po klasama; Marijo Barović E1/11, Deni Kmetović, E1/14  i Denis Nišević u klasi E1/17, ali zbog neprijavljivanja (nedolaska) vozača konkurentskih klubova u klasama, Baroviću i Niševiću su pobjede donijele samo pola predviđenih bodova, pa je AK Župa dubrovačka utrku završio na drugom mjestu poretka klubova s dvadesetak bodova manje od AK Dubrovnik racing.  Ivan Petrušić E1/14 i Ivan Jaranović E1/15 su bili drugi u svojim klasama.

Sljedeći vikend župski vozači putuju u Jajce (BiH) gdje se vozi Autoslalom koji se boduje za Prvenstvo Hrvatske, a drugi vikend lipnja na rasporedu je četvrta brdska utrka - Malačka.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/ostali_sport/brdo_kotor{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn