Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U nedjelju, 27. svibnja 15. po redu Tradicionalni humanitarni Eko cross Udruge Kurenat

Tradicionalni humanitarni Eko cross, koji već 15 godina organizira Udruga Kurenat ove će se godine održati 27. svibnja s početkom u 17:30 sati na uobičajenoj stazi od crkve u Mandaljeni do Gumna u parku Striježice.

Trči se od Mandaljene, preko Mljekare do stare škole, gdje se skreće prema Kuparima. Ispod pothodnika u Kuparima će svi natjecatelji dobiti značku, odnosno "smajlića" kojom dokazuju sudjelovanje u potpunosti. Dolaskom na cilj najbolje očekuju medalje, a ostale sudionike mogućnost dobivanja nagrade.

Kao i svake godine, prodavat će se majice po cijeni od 40,00 kn, a prikupljena sredstva doniraju se nekoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba. Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe dubrovačke.

Prodaja majica, evidencija sudionika i davanje startnog broja, bit će prije samog starta u Mandaljeni od 16:45 do 17:15 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn