Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nagrada Stubičkih Toplica; Novi vozači AK Župa dubrovačka na pobjedničkom postolju

Pred početak nove sezone na Brdskim stazama AK Župa dubrovačka se pojačao s tri nova imena. Tako će na "brdu" uz Marija Barovića i Denija Kmetovića za župski klub bodove skupljati Mario Jurišić iz Rijeke s novim automobilom Audi A4 STW Quattro, Denis Nišević iz Zagreba s Renault Meganeom, te još jedan riječki vozač Ivan Jaranović koji će voziti Golfa u klasi E1-15.

- Dogovorili smo se vrlo lako jer njihovi klubovi nemaju nikakvih ambicija na brdu pa su se odlučili prebaciti nama na posudbu, svi se dugo godina poznajemo i prijatelji smo, sve su to vrhunski vozači s vrhunskim autom tako da mislim da smo puno napredovali, svi voze u najtežim klasama i grupi tako da se nikad ne zna kad si prvi a kad nisi na postolju, ambicije kluba na brdskim stazama su se značajno pojačale tako da očekujem borbu da budemo među tri kluba - rekao je Mario Barović predsjednik AK Župa dubrovačka.

Već prva utrka 25. nagrada Stubičkih Toplica održana u nedjelju, 6. svibnja na stazi od 5.510 metara donijela je župskom klubu dva mjesta na pobjedničkom postolju Kategorije 1. i Grupe E1.

Mario Jurišić (Audi A4 STW 2.0) je bio drugi, a Denis Nišević treći, dok je Mario Barović (Zastava 750 1.0) zauzeo 13. mjesto poretka Kategorije 1. i 10. mjesto u Grupi E1 u kojoj je nastupila skoro polovica sudionika utrke. Po klasama AK Župa dubrovačka ima dva prva i jedno drugo mjesto, što je klubu donijelo 54 boda i peto mjesto u poretku klubova (vozače na nagradi Stubičkih Toplica je imalo 18 klubova), sa samo četiri boda manje od drugoplasiranog AKK Zanatlije. Utrku za klupsku titulu je poveo AK Dubrovnik Racing sa 64 boda.
Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn