Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tri župska vozača nastupila na prvoj utrci Prvenstva Hrvatske na kronometar u Poreču

U zajedničkoj organizaciji auto klubova Skok racing i Poreč Motorsport, jučer je na karting stazi Tarskog Motodroma, održana prva ovogodišnja utrka Prvenstva Hrvatske u kronometar vožnjama na kojoj su nastupila i tri vozača AK Župa dubrovačka. Nažalost, nakon što su za nastup na ovoj utrci prošli cijelu hrvatsku obalu, župski vozači u Poreču nisu imali sreće.

Mariju Baroviću (Zastava 750) je nakon sedmog mjesta ukupnog poretka i dugog u klasi 4 nakon prve vožnje je pukla poluosovina i nije mogao nastaviti utrku.

- Ni Deni Kmetović i Nikola Lubura nisu bas imali dobar vikend. Stizao je Deni Luburu na stazi, pa ponavljao vožnje i onda imao pehove, prvu mu pukla sajla, te je vozio samo u trećoj brzini, a drugu vožnju je izletio sa staze što nije mogao nadoknaditi - rekao je Marijo Barović.

Deni Kmetović  (Zastava Yugo) je utrku završio na osmom mjestu u klasi 5 u kojoj je nastupilo 14 vozača, dok je Nikola Lubura (Seat Ibiza) u klasi 6 bio peti od šest vozača.

- Cilj je bilo skupiti bodove za klub jer zadnje dvije godine nam je to falilo da bi bili prvaci, moram naglasiti da smo prvi put bili na ovoj stazi i nadam se da će sljedeća trka biti bolja za naše vozače - poručuje Barović.

Na prvoj ovogodišnjoj utrci Prvenstva Hrvatske u kronometar vožnjama je od 59 prijavljenih nastupilo 52 vozača, a utrku završilo njih 44. Ukupni pobjednik je Dejan Kopajtić (Zastava Yugo) iz AK Rijeka.


FOTOGALERIJA by Mia Žudić

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn