Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Odličan nastup mladih vozača AK Župa dubrovačka na Nagradi Šibenika u kartingu (FOTO)

Na Velikoj nagradi Šibenika u kartingu koja je jučer održana na parkingu plaže Rezalište kod Brodarice među 34 sudionika nastupilo je i šest mladih vozača AK Župa dubrovačka, među njima i jedna vozačica. na Utrci koja se bodovala za Regionalno prvenstvo Hrvatske regije Jug, najbolji rezultat je ostvario  Ivan Petrušić prvim mjestom u klasi 4 u klasi što je bio drugi rezultat u ukupnom poretku.

Ana Krešić je bila treća u konkurenciji vozačica, a Luka Urošević treći u klasi 2. Ivan Muhoberac i Maroje Jakobušić su bili četvrti u svojim klasama, a najmlađi sudionik utrke šestogodišnji Ante Krešić kojemu je ovo bio prvi nastup je zauzeo treće mjesto u klasi 1.

Fotografije s Nagrade Šibenika nam je ustupila Andrea Vujević


FOTOGALERIJA by Andrea Vujević

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/ostali_sport/ak_zupa_brodarica{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn