Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U One Suite Hotelu održana godišnja skupština Triatlon Kluba Dubrovnik

U dvorani za sastanke One Suite Hotela u Srebrenom večeras je održana godišnja skupština Triatlon Kluba Dubrovnik. Članovi skupštine su prihvatili plan i program TK Dubrovnik u 2018 godini, raspravljalo se o organizaciji Multisport lige i pravilniku lige, te prihvatili financijsko izvješće TK Dubrovnik.

Triatlon klub Dubrovnik osnovan je 2016. godina kao rezultat želje sportskih entuzijasta da u Dubrovniku populariziraju triatlon kao način života. Članove kluba čine većinom sportaši amateri motivirani željom za druženjem i sportskim natjecanjima. Iako mlad, klub je s velikim uspjehom organizirao i sudjelovao u organizaciji brojnih sportskih natjecanja u Dubrovniku.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn