Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Made Žeravica i ove godine istrčala novogodišnju uličnu utrku DuRun10K (FOTO)

Župska triatlonka Made Žeravica i ove je godine uspješno istrčala međunarodnu novogodišnju atletsku uličnu utrku DuRun10K, koja se već četvrtu godinu održava kao prvi godišnji sportski događaj u Gradu s startom i ciljem na Stradunu. Utrku ukupne dužine od 10 kilometara ( 2 kruga od Straduna do Zlatnog potoka i nazad) Made je istrčala u vremenu 48:07 minuta (12.47 km/h). Madi je pripala nagrada "Najbrža Gospođa" za najbolje plasirani dubrovačku atletičarku na ovoj utrci.

Uoči starta utrke dubrovački gradonačelnik je upalio baklju mira, koja je i ove godine krenula iz Dubrovnika, i koja će na svom putu proći kroz 130 država svijeta.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/ostali_sport/Novogodisnja_utrka_zeravica{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn