Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Na Novu godinu se održava IV. međunarodna ulična utrka DuRun10K

Kao posljednji događaj ovogodišnjeg Zimskog festivala, na sam dan Nove godine u ponedjeljak, 1. siječnja, održat će se IV. međunarodna ulična utrka DuRun10K . Utrka koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada počinje na Stradunu a trče se dva kruga u smjeru:  Ploče – Viktorija – ulica Petra Krešimira IV , Vatrogasci, Iza Grada, Pile , Stradun. Očekuje sudjelovanje preko 200 trkača iz osam zemalja.

Organizatori utrke mole za razumijevanje i strpljenje svih stanovnika i posjetitelja Grada zbog potrebe zatvaranja cestovnog prometa. Promet će biti zatvoren kako slijedi: od kolnog ulaza u Javnu garažu na Zagrebačkoj ulici, te na čitavom  potezu oko Ploča – ulica Frana Supila, Petra Krešimira IV, Bruna Bušića i Iza Grada do Pila, u vremenu od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 15 minuta na sam dan Nove godine.

Utrka DuRun10K i ove će  godine, kao i svake do sada,  započeti ceremonijom paljenja baklje za mir, koja će iz Dubrovnika tijekom godine obići preko 130 zemalja u kojima djeluje svjetski pokret PEACE RUN. Nakon Himne mira prije same utrke, baklju za 2018. godinu  zapalit će i poslati na put oko svijeta  Mato Franković, gradonačelnik Grada Dubrovnika.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn