Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pobjedom u Banićima Mario Barović osvojio drugi naslov Državnog prvaka ove sezone

Pobjedom u posljednjoj utrci sezone voženoj jučer u Banićima Mario Barović je osvojio naslov Državnog prvaka u disciplini Kronometar. To je nakon naslova prvaka Hrvatske na kružnim stazama druga Barovićeva državna titula ove sezone.

Barović je u Banićima, na 14. Nagradi Ragusa Racinga, pobijedio ispred Edija Kuharića iz AK Opatija Motorsport koji je bio jedan od konkurenata za titulu, te tako u ukupnom poretku preskočio Puljanina Nenada Damariju (treći u Banićima) koji je prije posljednje utrke imao bod prednosti.

Nažalost, Deni Kmetović je u prvoj vožnji izletio sa staze i ostao bez plasmana. AK Župa Dubrovačka je na ovoj utrci imao priliku prvi put u povijesti osvojiti klupski naslov prvaka Hrvatske u jednoj disciplini, što im nažalost nije uspjelo, titulu je u Banićima uzela AK Opatija Motorsport.

Za župski klub su na jučerašnjoj utrci nastupili i Nikola Lubura (3. u klasi 6), te Ivan Tomčić (4. u klasi 1).


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn