Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

KSW 40 event u Dublinu; Račić odlukom sudaca pobijedio Poljaka Pawela Polytila

Na KSW 40 priredbi u Dublinu Antun Račić je pobijedio poljskog borca Pawela Polityla (0-1) podijeljenom odlukom sudaca (29-28, 29-28, 28-29).

Iako se je na ovom eventu trebao Anzora Anhieva, čečenski borac se otrovao hranom, Račić se borio protiv Polytila, mladog borca iz Poljske, kojem je ovo bio profesionalni debi.

- Bilo je teško jer nisam znao ništa o tom tipu. Nisam gledao njegove borbe. Ne znam kakav mu je gard -  rekao je Račić na engleskom medijima odmah nakon borbe.

- U prvoj rundi sam ga htio ispitati da vidim kako se kreće i što bih kasnije mogao napraviti da ga završim. No pogodio me prstom u oko i do kraja borbe sam ga vidio dvostruko. Zato sam se tako borio, ali dao sam sve od sebe - zaključio je Račićizvor: fightsite.hr


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn