Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Mariju Baroviću Zlatna kaciga za treći naslov državnog prvaka u nizu

Uspješnim nastupom i osvojenim 19 bodova na utrci na kružnim stazama u Cerklju (Slovenija) koja se bodovala kao utrka Državnog prvenstva RH u toj disciplini, župski automobilist Mario Barović je treću godinu za redom osvojio naslov državnog prvaka na krugu i time po prvi puta u Župu donio Zlatnu kacigu, priznanje Hrvatskog auto i karting saveza koju je do sada na dubrovačkom području imao samo Dubravko Čikor.

Za ovogodišnje Državno prvenstvo u krugu su se vozile po dvije utrke na stazama Cerklje (Slovenija) i Grobnik u lipnju, Zalužani (BIH) u srpnju, te ponovo u Cerklju u rujnu. Mario Barović je u grupi 1 - 1400 do titule došao s dvije pobjede i četiri druga mjesta, a posljednju osmu pobjedu nije ni vozio jer je osvojenim 19 bodova u sedmoj osigurao naslov prvaka.

Zlatna kaciga se dodjeljuje za tri naslova državnog prvaka u nizu ili pojedincu koji osvoji pet naslova državnog prvaka bez obzira u kojem vremenskom razdoblju. Čestitamo !!

DISCIPLINA A01 - UTRKE NA KRUŽNIM STAZAMA
PRIVREMENI REZULTATI NAKON ZAVRŠETKA NATJECANJA


 

Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn