Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Uspješan vikend župskih vozača na utrkama Prvenstva Hrvatske u Banićima

Prošloga vikenda u Banićima su u organizaciji AK Ragusa Racing vožene utrke Prvenstva Hrvatske u Autoslalomu i na Kronometar na kojima je nastupio AK Župa dubrovačka. Prvi dan, u subotu je vožen Autoslalom u kojem su nastupila dva župska vozača Deni Kmetović i Mario Telesmanić koji su drugim mjestima popeli Župu na treće mjesto prvenstva Hrvatske.

U nedjelju na Kronometar uz Denija i Marija za AK Župa dubrovačka su nastupila još tri vozača Maro Barović, Ivan Tomičić i Stijepo Žeža Petrušić, te su odličnim vožnjama osvojili prvo mjesto među klubovima, te prvo (Mario Barović) i treće mjesto (Deni Kmetović) ukupnog poretka vozača.

U Banićima se vozila i utrka za prvenstvo Dalmacije u kartingu u kojoj su nastupili najmlađi župski vozači i zauzeli drugo mjesto.

izvor i foto; AK Župa dubrovačka - FacebookPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn