Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Strijelci župskog Lovačkog društva prvaci Županije u lovnom streljaštvu

Alen Franić, Nikša Miloslavić i Đuro Šabadin strijelci Lovačkog društva Župa dubrovačka nakon završenog 7. kola Županijskog prvenstva osvojili su prvo mjesto u lovnom streljaštvu u ukupnom poretku disciplinama trap parkur i kombinacija.

U pojedinačnoj konkurenciji Alen Franić osvojio je prvo mjesto , Nikša Miloslavić treće, čime su stekli pravo sudjelovanja na državnom prvenstvu kao predstavnici Lovačkog saveza DNŽ. Đuro Šabadin u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je sedmo mjesto.

Lovačko društvo ujedno obavještava kako za svoje članove organizira natjecanje u lovačkom trapu na vježbalištu Gornji Brgat u nedjelju 16.07. s početkom u 8:00 sati.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn