Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Najmlađi članovi AK Župa dubrovačka nastupili na Karting utrci u Šibeniku

Najmlađi članovi Auto kluba Župa dubrovačka prošlog su vikenda nastupili u Šibeniku na Karting utrci u sklopu 5. Nagrade AK Mihovila za Regionalno prvenstvo Hrvatske regija Jug koja se vozila u vojarni Bribirskih knezova.

Župski klub je u Šibeniku nastupio s tri vozača i jednom vozačicom  i ostvario zapažene rezultate. Maroje Jakobušić je zauzeo četvrto mjesto klase 2, dok u istoj klasi najmlađi član kluba Luka Urosevic sa novim kartingom pokazao potencijal i popeo se na visoko drugo mjesto. Ivan Petrušić je standardno dobar, ovaj put je uzeo prvo mjesto klase 4, te drugo mjesto ukupnog poretka. Za "šećer na kraju" se pobrinula Ana Krešić i osvojila prvo mjesto među vozačicama.

FOTO: Ak Župa Dubrovačka - Facebook


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/ostali_sport/karting_sibenik{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn