Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Ana Karla Krmek viceprvakinja Hrvatske u uzrastu djevojčica do 36 kilograma

Nakon uspjeha Ive i Petrunjele na juniorskom prvenstvu, Judo klub Župa dubrovačka se iz Zagreba vraća s još jednom državnom medaljom, ovaj put osvojenom na Prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice. Za to je zaslužna mlada župska judašica Ana Karla Krmek koja je osvojenom srebrenom medaljom postala viceprvakinja Hrvatske u uzrastu djevojčica u kategoriji do 36 kilograma.

Ana Karla je do srebrene medalje došla s tri pobjede četiri borbe. Uz nju u Zagrebu su nastupili i Ema Ljumović (5. mjesto u kategoriji do 52 kg), Lucija Vučičević (9. mjesto u kategoriji preko 63 kg), te Marino Oberan u kategoriji dječaka do 34 kg.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn