Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Počela sezona na brdskim stazama; Marijo Barović na Sljemenu drugi u klasi

Na prvoj ovogodišnjoj utrci Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama „24. Nagradi Stubičkih Toplica 2017.“ voženoj na stazi „Zagorje“ sa zagorske strane Sljemena u duljini 5.510 metara nastupio je vozač AK Župa dubrovačka Marijo Barović. Najbolji župski vozač je kao jedini predstavnik svog kluba je vozio Škodu Feliciju 1.3 te utrku završio kao drugi u klasi A 6.

Marijo je ovim nastupom svome klubu donio 18 "brdskih" bodova i diobu devetog mjesta u konkurenciji 20 klubova koliko ih je upisalo bodove na Sljemenu.


Pobjeda na Autoslalomu za Prvenstvo Dalmacije 5. Nagrada Rogoznice 2017

Prije nastupa na Sljemenu, Barović je posljednjeg vikenda Travnja nastupio na Autoslalomu za Prvenstvo Dalmacije (Regija jug) u Rogoznici, te odnio pobjedu u ukupnom poretku u utrci koju je završilo 26 vozača.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn