Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Auto klub Župa dubrovačka sezonu završio drugim mjestom u disciplini Kronometar (FOTO)

Auto klub Župa dubrovačka ima razloga za slavlje i nakon posljednje utrke ovogodišnje sezone - utrke na kronometar vožene u subotu na Grobniku. Nastupila su tri vozača; Marijo Barović, Deni Kmetović i Ivan Tomičić koji su završili klupski kao peti što je bilo dovoljno da na kraju godine Župa zauzme drugo mjesto u ovoj disciplini!

Barović je petim mjestom na Grobničkoj utrci osigurao 3. mjesto generalnog poretka i dva četvrta mjesta u klasama 4 i 5. Kmetović je trećim mjestom došao do trećeg mjesta u klasi 5, dok je Ivan Tomičić je završio kao drugi, a na kraju godine kao 5. u klasi 3.

Za župski klub kronometar su ove godine vozili i Mladen Đajić koji je na kraju godine 6. u klasi 4, Stijepo Petrušić 4. u klasi 3, te Igor Medan i Mario Telesmanić.

Na povratku s Grobnika Barović je u nedjelju odvozio i brdsku utrka prvenstva Dalmacije u Marini pored Trogira gdje je zauzeo treće mjesto ukupnog poretka.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn