Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nagradom Dubrovnika završena sezona na brdskim stazama - AK Župa dubrovačka treći u državi (FOTO)

Nagradom Dubrovnika "Memorijal Željko Đuratović" 2016. završena je ovogodišnja automobilistička sezona na brdskim stazama. Na popularnoj stazi od Komolca do Brgata nastupilo je pet vozača AK Župa dubrovačka. Najbolje plasirani župski vozač na današnjoj utrci je bio Deni Kmetović koji je sa svojim Yugom na cilj stigao 14. ukupno, što mu je donijelo pobjedu u klasi 14. i deveto mjesto u grupi E1.

Maro Barović (Fiat 750) je nakon jučerašnjih odličnih vožnji na treninzima koje je završio kao četvrti i peti u ukupnom poretku, danas vozio dosta opreznije, te nakon dvije vožnje utrku završio 21. ukupno, ali kao prvi u klasi 11.

Treći od župskih vozača na cilj je stigao Igor Medan (Peugeot 106) što mu je donijelo druga mjesta u grupi A i u klasi 7, Teo Blažević je bio 3. u grupi A i drugi u klasi 6, a Mario Telesmanić treći u klasi A7.

U konkurenciji klubova župski klub je utrku završio na drugom mjestu, a sezonu završava kao treći iza AK Dubrovnik Racinga i AKK Petar Klepac iz Čabra što je najbolji rezultat u dosadašnjim državnim prvenstvima na brdskim stazama.

Pobjednik utrke koju su obilježila brojna izlijetanja je Domagoj Pereković (Mitsubishi Lancer Evo IX) iz AKK Zanatlija, drugi je Istvan Kavecz iz Dubrovnik Racinga (BMW E90), a treći Bojan Jurančić (Renault Clio Sport) iz AKK Petar Klepac.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn