Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Miho Klaić pobjednik klupskog prvenstva ŠRK Felun u udičarenju iz barke (FOTOGALERIJA)

Na plivalištu Gusara jučer popodne se okupilo dvadesetak članova ŠRK Felun kako bi sudjelovalo redovnom godišnjem natjecanju u udičarenju iz barke. Deset ribara se prijavilo za natjecanje, te su četiri sata ribali u Župskoj vali između ponte Kostura, Supetra i ponte od Kupara.

Ovogodišnji pobjednik je Miho Klaić s ulovljenih 14 riba i 1150 g. ukupne težine. Drugi s 13 riba i 1130 g. ukupne težine je Ivo Žeravica, a treći 8 riba i 914 g. ukupne težine Božo Botica. Ivo Matijević i ove godine ima najveći ulovljeni primjerak Arbula od 274 grama.

Pehare najboljima je uručio predsjednik kluba Luko Miloslavić, a nakon službenog dijela natjecanja organiziran je roštilj i druženje do kasnih večernjih sati.

ŠRK Felun se zahvaljuje svim sudionicima i organizatorima ovog uspješnog natjecanja, a posebno Sponzorima Općini Župa dubrovačka i Turističkoj zajednici Župa dubrovačka.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn