Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općina Župa dubrovačka objavila Javne pozive za predlaganje Programa javnih potreba

Jedinstveni upravni odjel Općine Župa dubrovačka objavio je Javni poziv Udrugama za predlaganje Programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata , zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima , te za predlaganje programa Javnih potreba u kulturi za 2020. godinu.

Prijava na Javni poziv može se podnijeti  najkasnije do 11. studenoga 2019. u Odsjek za društvene djelatnosti  Općine Župa dubrovačka osobno  ili putem pošte na adresu: OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA, Jedinstveni upravni odjel, Vukovarska 48, 20207 Mlini.

JAVNI POZIV za predlaganje Programa javnih potreba u školstvu , socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima Općine Župa dubrovačka za 2020. godinu

JAVNI POZIV za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi Općine Župa dubrovačka za 2020. godinu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn