Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli časnim sestrama koje odlaze iz Župe Mandaljena zaželio uspjeh u daljnjem radu

Općinski načelnik Silvio Nardelli danas je ugostio časnu  sestru Brigitu Rojnicu koja je vršila službu predstojnice redovničke zajednice u Zavodu i službu medicinske sestre u Centru za rehabilitaciju Josipovac  i časnu sestru Terezu Pervan  Provincijalku Služavki Malog Isusa iz Splita .

Povod druženja bio je odlazak  časnih sestara iz Župe Mandaljena  zbog  ukinuća  redovničke zajednice u Zavodu Josipovac u Mandaljeni. Načelnik se zahvalio na  predanom služenju sestara   već dugi niz godina. Zahvalio se što su Sestre u župi vodile crkveno pjevanje, uređivale crkvu i crkveno ruho, vodile domaćinstvo kod župnika, a posebno što su udomljavale djecu s posebnim potrebama o kojima su danonoćno brinule. Zaželio im je uspjeh u daljnjem radu njihovog poziva.
 
Sestra Brigita iskazala je posebnu zahvalnost načelniku koji je uvijek bio na raspolaganju za pomoć u trenucima kad im je bilo potrebno.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn