Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Načelnik Nardelli u obilasku novog nogometnog igrališta sa umjetnom travom (VIDEO)

Općinski načelnik Silvio Nardelli sa svojim suradnicima obišao je danas igralište NK Župa dubrovačka koji je nakon postavljanja umjetne trave stavljen u funkciju na zadovoljstvo mnogobrojne djece koji svakodnevno treniraju.

Općina Župa dubrovačke  još je  prošle godine osigurala 200.000,00 kuna za pripremne građevinske radove pomoćnog nogometnog terena što je bio uvjet za  donaciju HNS-a od 500.000,00 kuna za nabavku umjetnog travnjaka. Kako je procijenjena vrijednost za završetak svih radova i opremanje igrališta iznosila 650.000,00 kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala  razliku  u iznosu od 150.000,00 kuna.
Predsjednik kluba Đuro Lonza u ime uprave kluba trenera i preko 250 djece i njihovih roditelja zahvalio se  načelniku na potpori koju je Općina dala u realizaciji ovog projekta te je najavio i daljnje aktivnosti  na poboljšanju nogometne infrastrukture , a koji se pak odnose na rekonstrukciju glavnog nogometnog terena i tribine sa svlačionicama.

Nardelli je iskazao zadovoljstvo sa izvedbom i izgledom novog nogometnog igrališta s umjetnom travom . „Općina kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu, a ovaj projekt je uz sportsku dvoranu jedan od značajnijih iskoraka ka obogaćivanju sportskog sadržaja namjenjenom za razvoj djece i kvalitetno bavljenje sportom.“- istaknuo je Nardelli.

Kako novo igralište izgleda na snimkama iz zraka, pogledajte u videoprilogu


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn