Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U srijedu 31. srpnja 16. sjednica Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka

Predsjednik Općinskog vijeća Lovorko Klešković za srijedu 31. srpnja sazvao je 16. sjednicu Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka. prema predloženom Dnevnom redu pred vijećnicima je prihvaćanje Zaključka o polugodišnjem financijskom izvješću za 2019. s izvršenjem Programa rada u 2019., Zaključka o izmjenama i dopunama Proračuna za 2019. godinu i izmjenama i dopunama Programa rada za 2019., Odluke o otpisu dijela potraživanja Općine Župa dubrovačka prema komunalnom društvu Čistoća d.o.o., te Odluke o izmjenama i dopunama Odluke raspoređivanju sredstava Proračuna Općine za financiranje političkih stranaka u 2019.

Na Dnevnom redu su i izmjene i dopune Odluke o socijalnoj skrbi, kao i Prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka, te niz odluka vezanih uz prodaju i kupnju čestica zemljišta. Vijećnici će odlučivati i o prodaji općinskog autobusa, te o Odluci o komunalnom redu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn