Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Obavijest iz Općine; "Dodatni uzorci od 27. i 28. lipnja pokazali izvrsnu kakvoću mora u Srebrenom"

- Sukladno jutrošnjim informacijama iz Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavještavamo Vas da su na plaži u naselju Srebreno sukladno Uredbi o kakvoći mora za kupanje (Narodne novine 73/08) uzorkovani dodatni uzorci 27. i 28. lipnja 2019. godine te su isti pokazali izvrsnu kakvoću mora. Novi rezultati potvrđuju da nije bilo nepravilnosti u sustavu odvodnje otpadnih voda na području naselja Srebreno niti u radu crpne stanice Srebreno te da se zaista radilo o kratkotrajnom onečišćenju za koji nažalost još uvijek ne možemo utvrditi uzrok.

U dogovoru sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije uzorkovanje će se ponoviti u roku od sedam dana, radi provjere prestanka kratkotrajnog onečišćenja te potvrde izvrsne kakvoće kao i na svim dosadašnjim ispitivanjima - navodi se u obavijesti iz Općine Župa dubrovačka koju potpisuje Jure Marić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn