Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Načelnik Nardelli primio male nogometaše NK Župe dubrovačke županijske prvake U-10

Mali nogometaši NK Župe dubrovačke, generacija 2008. godište i mlađi predvođeni trenerom Velimirom Kajbom, voditeljem omladinskog pogona Ivicom Karabogdanom, te predsjednikom kluba Đurom Lonzom, posjetili su jučer zgradu Općine gdje ih je primio načelnik Silvio Nardelli sa suradnicima.

Načelnik je malim nogometašima čestitao na uspješnoj sezoni koja je završena osvajanjem naslova prvaka Županije na finalnom turniru odigranom prošle nedjelje na Taranteli.

Predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza predstavio je mlade nogometaše i njihove trenere, pohvalio ne samo njihov uspjeh nego i sportsko ponašanje svih generacija mlađih uzrasta na čemu klub inzistira. Lonza je zahvalio Općini Župa dubrovačka na velikoj pomoći koju pruža u realizaciji izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom koji bi do početka sljedeće nogometne sezone trebao biti u funciji.

Načelnik Nardelli je istaknuo  kako je Općina još prošle godine osigurala 200.000,00 kuna koji se odnose na građevinske radove pripreme pomoćnog nogometnog terena. Uslijedila je donacija HNS-a od 500.000, 00 kuna, a kako je procijenjena vrijednost 650.000,00 kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala  razliku  u iznosu od 150.000,00 kuna za nabavku novog umjetnog travnjaka. Time će se značajno poboljšati infrastruktura kluba na radost svih sadašnjih i budućih nogometnih generacija i njihovih roditelja. Nardelli je pohvalio rezultat mladih nogometaša i zaželio im daljni uspjeh te im je tom prigodom uručio prigodne poklon pakete.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn