Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općinsko vijeće; Nagrade Općine za 2019. profesorici Fani Perun i Zakladi Antuna Miloslavića

Općinsko vijeće Župe dubrovačke donijelo je na današnjoj sjednici odluke o ovogodišnjim općinskim laureatima, dobitnicima nagrada koje će se dodijeliti na svečanoj sjednici povodom dana Općine u petak, 24. svibnja.

Sukladno zaključku Odbora za javna priznanja na poziv za dostavu prijedloga pristigla su četiri prijedloga i to prof. Fani Perun koju je kandidirala grupa građana okupljena u Facebook grupi Župa nekad, Zaklada Antuna Miloslavića koju je kandidirao gospar Štefi Bogdan iz Grbavca, Miran Miloslavić kojeg je kandidirala grupa građana te Miljenko Mišić.

Nakon provedene rasprave Odbor je općinskom vijeću predložio da se nagrade dodijele;

Profesorici Fani Perun, Nagrada općine Župa dubrovačka - plaketa, povelja i novčani iznos od 5.000 kuna, te Zakladi Antuna Miloslavića Nagrada općine Župa dubrovačka - plaketa, povelja i novčani iznos od 15.000 kuna.

Članovi odbora su nakon provedene rasprave zaključili da ostvarenja koja su Miran Miloslavić i Miljenko Mišić postigli u prethodnom razdoblju nisu od tolikog značaja za Općinu da bi im se za ovu 2019. godinu dodijelila Nagrada Općine. Za dodjelu nagrade za životno djelo ove godine nije bilo prijedloga.

Općinsko vijeće je prijedloge za ovogodišnje laureate jednoglasno prihvatilo.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn