Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Donosimo program obilježavanja Dana Općine i 27. obljetnice oslobođenja Župe dubrovačke

Općina Župa dubrovačka 26. svibnja slavi svoj dan i obilježava 26. obljetnicu oslobođenja od neprijateljske okupacije. Tom prilikom, kao i svake godine, organiziran je prigodni program proslave koji će se realizirati kroz aktivnosti različitog sadržaja u više dana.

Program počinje već sutra, u subotu 18. svibnja Odbojkaškim turnirom za mlađe kadetkinje u školskoj sportskoj dvorani na Mljekari koji počinje u 11 sati.

U srijedu, 22. svibnja u zgradi Općine s početkom u 20 sati Zajednica sportova Općine po prvi put organizira Dodjelu nagrada najboljim župskim sportašima.

U petak, 24. svibnja program počinje polaganjem vijenaca na Spomen ploče poginulim braniteljima kroz Župu. Polazak ispred zgrade Općine, uz pratnju Limene glazbe Župe dubrovačke je u 9 sati. U 10:30 u na istom mjestu će nastupiti Župske Mažoretke, a u 11:00 počinje Svečana sjednica općinskog vijeća uz dodjelu javnih priznanja, koju će nastupom uveličati svirači i pjevači KUD-a Marko Marojica. Istog dana u popodnevnim satima u Boćarskoj dvorani Srebreno će se odigrati Tradicionalni boćarski turnir.

Subota, 25. svibnja počinje Natjecanjem u udičarenju u Srebrenom u organizaciji ŠSK Felun od 11 sati, a popodne i večer će obilježiti Susret branitelja na Gornjem Brgatu.

Na Dan Općine u nedjelju, 26. svibnja Sv. Misa za poginule u Domovinskom ratu je u Mandaljeni u 11 sati, a slijedi polaganje vijenaca na Spomen obilježju.
U 16:oo u hotelu Astarea je organiziran Bridge turnir, a u 16:30 u Parku Striježice Prodajna izložba Društva umjetnika Bruno Burić. Tradicionalni Eko kros od Mandaljene do Srebrenog je u 17 sati, a u isto vrijeme na igralištu u Čibači prijateljska nogometna utakmica veterana Župe dubrovačke i GOŠK Dubrovnika.

Akcija čišćenja podmorja u organizaciji župskog ronilačkog kluba je u subotu, 1. lipnja, a program završava u nedjelju, 2. lipnja Natjecanjem u gađanju letećih meta u organizaciji Lovačkog društva Župa dubrovačka od 8 sati na Gornjem Brgatu, te Humanitarnom biciklijadom Savjeta mladih Općine s početkom u 17:30 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn