Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sjednica Općinskog vijeća; Luka Rašica i Petar Vuletić zamijenili Doris Mišić i Davora Romanovića

Na 14. sjednici Općinskog vijeća Općine Župe dubrovačke održanoj danas s početkom u 14: 00 sati od strane Općinskog vijeća  verificirani su mandati zamjenika članova vijeća - Luke Rašice i Petra Vuletića.

Naime, općinska vijećnica Doris Mišić, izabrana na kandidacijskoj listi grupe birača nositelja Marka Miloslavića i Davor Romanović izabran na kandidacijskoj listi Moderne demokratske stranke,  podnijeli su ostavku na svoj mandat vijećnika.

Sukladno odredbi Članka 81. stavka 5. Zakona o lokalnim izborima, člana predstavničkog tijela izabranog na kandidacijskoj listi grupe birača zamjenjuje prvi sljedeći neizabrani kandidat s iste liste s koje je izabran i član kojem je mandat prestao ili mu miruje, a određuje ga politička stranka koja je bila predlagatelj kandidacijske liste.

 Moderna demokratska stranka odredila je Petra Vuletića za zamjenika vijećnika Davora Romanovića, a prvi sljedeći neizabrani kandidat s liste grupe birača nositelja Marka Miloslavića je Luka Rašica.

Na  sjednici Općinskog vijeća prihvaćena  je i Odluka o davanju predhodne suglasnosti na Izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Župa dubrovačka . Pravilnikom su utvrđena nova radna mjesta zbog povećanog obujma posla nakon uvođenja projekta  „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ a kojim će se osigurati produljeno radno vrijeme vrtića, smjenski i popodnevni rad, inkluzivan odgoj za djecu s teškoćama u razvoju, novi programi i oprema.

Vijećnici su prihvatili i Sporazum o međusobnoj suradnji između Grada Dubrovnika, Općine Konavle, Općine Dubrovačko primorje i Općine Župa dubrovačka radi osiguranja financijskih sredstava i provedbe projekta sanacije odlagališta otpada „Grabovica „- I Etapa.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn