Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općina objavila Javni poziv poljoprivrednicima za prodaju na Župskoj placi u ljetnom periodu

Općina Župa dubrovačka je objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za odobrenje prodaje na seljačkoj tržnici „Župska placa“ u periodu od 1. svibnja do 30. rujna 2019. u vremenu od 7:00 do 21:00 sati.

Na Župska placi i dalje će se obavljati prodaja vlastitih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, a pravo prodaje na Župskoj placi ostvaruju obiteljska poljoprivredna gospodarstva, Zadruge s područja Općine Župa dubrovačka s prebivalištem i sjedištem na području Općine Župa dubrovačka,Udruge registrirane na području Općine Župa dubrovačka, osobe s posebnim potrebama koji imaju prebivalište na području Općine. Ako ne postoji dostatan interes prodavača s područja Općine Župa dubrovačka, pravo prodaje na Župskoj placi imaju i Obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz susjednih Općina.

Za prodaju na Župskoj placi prodavači će plaćati paušalnu mjesečnu naknadu za korištenje štanda u iznosu od 200,00 kuna.

Uvjete natječaja možete pogledati OVDJE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn