Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Općina Župa dubrovačka je objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine  u 2019. godini. Predmet ovog Javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti za primarnu poljoprivrednu proizvodnju proizvoda iz tla ili stočarstva navedenih u Prilogu I. Ugovoru o funkcioniranju Europske unije bez obavljanja dodatnih radnji kojima bi se promijenila priroda tih proizvoda.

Javni poziv će biti otvoren do 30. travnja 2019, odnosno do utroška sredstava planiranih za proračunsku godinu. Ukupno planirana vrijednost ovog poziva je 50.000,00 kuna. Na poziv se može prijaviti jedan poduzetnik koji se bavi primarnom poljoprivrednom proizvodnjom bez obzira na organizacijski oblik ili način financiranja i koji kumulativno ispunjava uvjete da je  upisan u Upisnik poljoprivrednika i da aktivnosti za koje je odobrena potpora male vrijednosti obavlja na vlastitom gospodarstvu na području Općine Župa dubrovačka.

Više detalja o ovom Javnom pozivu pročitajte OVDJE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn