Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općina raspisala natječaj za zakup javnih površina za različite namjene i djelatnosti

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za davanje u zakup javnih površina za različite namjene i djelatnosti. Predmet natječaja su javne površine za namjene i djelatnost pultova za prodaju brodskih karata i informativnih pultova za promicanje turističkih putovanja, prodaju rukotvorina, suvenira, plažnih rekvizita i opreme, prodaju kukuruza, kokica, spiralnog krumpira i sl., za postavljanje baldahina za masažu, za prodaju palačinki, voća, voćnih prerađevina, za postavljanje hladnjaka za prodaju sladoleda, za postavljanje ugostiteljskih stolova, kioska i štandova različite namjene, te zakup parking mjesta u Katastarskim općinama Brašina, Čibača, Zavrelje, Soline, Plat i Buići.

JAVNI NATJEČAJ JAVNE POVRŠINE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn