Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sredstava za uređenje šetnice u Srebrenom iz prošlogodišnjeg prebačena u proračun za 2019.

Već na prvoj sjednici u ovoj godini prihvaćene su prve o izmjene i dopune Proračuna za 2019. godinu. Tako je ovogodišnji općinski proračun s 47.034.407,08 povećan na 48.605.807,08 kuna.

Kako je vijećnike izvijestio voditelj odsjeka za financije i proračun Ante Lučić, najveći razlog tome je prijenos neiskorištenog dijela sredstava iz prošlogodišnjeg proračuna za uređenje šetnice u Srebrenom u iznosu od milijun kuna u proračun za ovu godinu.

Značajno povećanje se odnosi na prihode na osnovi pomoći iz drugih proračuna i to iz proračuna Županije povećanje za 160 tisuća kuna za potrebu provedbe predstojećih izbora za EU parlament i predsjedničkih izbora, te iz proračuna Grada Dubrovnika za Groblje Dubac (zemljište) 239.400,00 kuna.


VEZANE VJESTI

Paušal za iznajmljivače u Mlinima i Srebrenom 450, u Platu 383, a u ostalim naseljima 315 kuna


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn