Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općinsko vijeće sutra o visini paušalnog poreza po krevetu i smještajnoj jedinici

Za srijedu, 30. siječnja s početkom u 14:00 sati predsjednik Općinskog vijeća Lovorko Klešković sazvao je 13. sjednicu župskog Općinskog vijeća.

Jedna od najznačajnijih točaka ove sjednice je Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj. Istu odluku su na svojim sjednicama proteklih dana donijeli susjedni Grad Dubrovnik i Općina Konavle.

Na dnevnom redu je i Zaključak o izmjenama i dopunama Proračuna za 2019. godinu, prihvaćanje Plana i programa korištenja javnih površina, Odluka o držanju domaćih životinja, te nekoliko odluka vezanih uz kupnju zemljišta.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn