Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Udruga Sigurnost u prometu dodijelila priznanje načelniku Nardelliju i župskoj Općini

Udruga Sigurnost u prometu danas je načelniku Silviju Nardelliju i Općini Župa dubrovačka dodijelila priznanja “Boris Šprem” koje se dodjeljuje zaslužnim pravnim osobama i pojedincima za postignuća u području sigurnosti cestovnog prometa, posebice u smanjenju opsega i posljedica stradavanja. Priznanje je nazvano po utemeljitelju i prvome predsjedniku Udruge Sigurnost u prometu pokojnom Predsjedniku Sabora RH, Borisu Špremu, a temeljeno je na Statutu Udruge.

Načelnik Nardelli i Općina Župa dubrovačka dobili su priznanje za doprinos povećanju sigurnosti cestovnog prometa realizacijom niza infrastrukturnih projekata i zahvata te davanje potpore, sudjelovanja i domaćinstva općine Župa dubrovačka uspješnoj realizaciji projekta Udruge Sigurnost u prometu " Vratimo djecu na igrališta"Nagradu je u ime Udruge uručio Denis Pavela, a uz Nardellija i Općinu Župa dubrovačka ove su godine nagrađeni Z-1 televizija, Nextbike - Sustav javnih bicikala, Udruga za ukapljeni naftni plin - UNPN.

Zahvalivši na nagradi načelnik Nardelli je rekao kako Općina nastavlja s aktivnostima vezanim za povećanje sigurnosti sudionika u prometu kroz Župu, te kao prioritetnu aktivnost istaknuo izgradnju (postavljanje) pješačkih prijelaza s kompletnom svjetlosnom, te vertikalnom i horizontalnom signalizacijom na sedam lokacija na Državnoj cesti D8 i to; Čibača - Mišići, Mlini - Popolica, Mlini - Trgovište, Zavrelje - Astarea, Soline - stanica, Plat - ulaz i Plat - okretište, a jedan na Državnoj cesti D223 - Dubac. Hrvatske ceste su započele izradu projektne dokumentacije, a sve radove bi na onim lokacijama na kojima za to budu postojali uvjeti, trebalo izvesti najkasnije do početka turističke sezone 2019. godine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn