Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Za financiranje političkih stranaka i nezavisnih lista u 2019. godini 78.120,00 kuna

Na svojoj posljednjoj ovogodišnjoj sjednici župsko Općinsko vijeće je donijelo odluku o raspoređivanju sredstava Proračuna Općine Župa dubrovačka za financiranje političkih stranaka i nezavisnih lista Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka u 2019. godini. Odlukom je utvrđen iznos od 78.120,00 kuna za redovno godišnje financiranje političkih stranaka i nezavisnih lista.

Za svakog člana Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka utvrđen je mjesečni iznos od 420,00 kuna, a za svaku vijećnicu Općinskog vijeća kao pripadnicu podzastupljenog spola mjesečni iznos od 462,00 kune.

S obzirom na broj članova u Općinskom vijeću Općine Župa dubrovačka, u trenutku konstituiranja, političkim strankama i nezavisnim listama pripadaju sredstva u sljedećim mjesečnim iznosima:

Hrvatska demokratska zajednica ( 6 vijećnika, 3 vijećnice ) - 3.906.00 kuna,
KLGB nositelja Antuna Bašića ( 2 vijećnika, 1 vijećnica ) - 1.302.00 kuna,
KLGB nositelja Marka Miloslavića ( 1 vijećnik, 1 vijećnica ) - 882,00 kuna,
Modema demokratska stranka - MODES ( 1 vijećnik ) - 420,00 kuna


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn